bloggstyle.blogg.se

Magen V.29

Här är 2 bilder på min mage som bara växer och växer..Profil


Kulan...

utlandet

I december fyller pappa 50 och ska bjuda oss alla på en resa, den har jag sett fram emot i åratal nu :P
så nu är frågorna många, vart ska vi åka??
Vi väljer mellan Thailand, Bali och Maldiverna..
Thailand har jag ju varit till 3 gg, men ändå en favorit:)
Maldiverna är ju ett paradisställe, men finns det för lite saker att sysselsätta sig med där ?
Man får ju tänka på bebisen också så det är barnanpassat ! Det kommer ju aldrig på frågan att lämna den hemma iaf :P
Vi har bra stöd av min mor o far som erbjuder oss mycket hjälp när vi kommer vara där borta i värmen.. åh vad ja längtar!

Jag satt och tänkte att jag skulle skriva ett inlägg igår för jag hade massor av saker att ta upp :P men det blev inte att jag satt här något.. så nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva !
men men var till barnmorskan igår och tog lite blodprov och sånnt. Blev bara en vecka emellan dessa träffar, men vad gör det :) Allt var kanon som alltid, hehe. skönt! Lilla pyret hade hjärtslag mellan 150 - 160 slag. som alltid även det. Den väger nu 1,1 - 1,2 kg och är 35 cm lång, så stor du börjar bli! :)
Magen hade växt 2 cm på en vecka!!! det låter mycket tycker jag, inte konstigt att allt börjar bli litet för mig.. vågen fick jag också ta plats på för första gången efter inskrivningen.. fick en chock :P men de tänker jag inte gå in mer på !

Sen ringde chefen och sa att vi inte behövde jobba eftersom det var på tok för kallt, åh skönt tänkte jag och åkte hem och kröp ner under täcket med Robin någon timme eftersom han också blev ledig då lastbilen skulle på verkstad.
VILA äntligen.. det tar på kroppen och psyket att jobba 12 dagar och ledig 2 hela tiden. Så denna helg är min lediga, och idag har vi åkt skoter med Sandra och Henke :) skoj skoj! Blev inte lika långt som förra helgen och det tackar både jag och den lilla för !!

Ikväll ska vi utnyttja en av Robins julklappar, Biosupé och nya Wallander filmen :)

MagenMagen i vecka 26. Uppdatering kommer.. går in i vecka 28 idag.
Barnmorskan mätte den till 25 cm vilket var normalt :)

Vecka 27 och VATTENSKADA

Skönt att vara inne i en ny vecka med graviditeten och magen växer, märkts så väl på kläderna. Nu har jag växt ur täckbyxorna till skoterstället också =/ Jag vill verkligen unvika att köpa mammakläder, för det är så onödig pengar och än så länge klarar jag mig :) Ska till barnmorskan nu på torsdag och kolla att allt är bra, ta blodvärden osv. Hon ville att jag skulle börja med järntabletter sist men jag plockade bara ut dom sen har jag inte ätit några =/ vill ju inte bli hård i magen, så vi får se vad hon säger :P Ska dit den 16 igen också.. mycket nu! När mamma var här igår fick hon känna en rejäl spark, så nu är hon nöjd mormor ;P Sen for jag till Timrå och åt godmiddag, för mamma och pappa firade nämligen att de varit tillsammans i 24 år.. oj oj lång tid de ! :P GRATTIS!

Vattenskada var det ja.. HUA
Började med att det var stop i avloppet på övervåningen som inte ville släppa. så vi misstänkte att ledningarna hade fryst nu när de var 20-25 MINUS i Indal. Så pappa min var snäll och kom upp för att hjälpa till. Då rev vi upp i taket i tvättstugan för att komma åt ledningarna och värma dem.. det släppte inte medan de var här. men vi fortsatte att värma hela kvällen.. vid halv 1 gick jag och la mig och då kom Robin (som satt vid datorn) uppspringandes och skrev: KOM FÅR DU SE! och då forsade det vatten från taket (i hålet som pappa gjort innan). och då menar jag verkligen att det sprutade ut vatten ! Dyngsura försökte vi stänga av huvudledningarna och efter mycket om och men lyckades vi.. men då mitt under allt ståhej hoppar Robin ner från pallen och landar på en vass grej (Som en spik) som gick rakt in i foten.. han trodde verkligen att den hade gått rakt igenom och det var inte långt ifrån, så då blev det inte bara vatten på golvet utan BLOD också.. FAN! Så då hade vanliga vattenledningen frysit sönder och typ "sprängts".. Tänk om Robin också gått och lagt sig.. vad hade hänt då.. för det hördes inte upp på övervången att vattnet forsade.. vill inte ens tänka tanken!

Vi pratade med en kille som vi känner som jobbar på ett försäkringsbolag (inte samma som vi har) och han sa att det skulle kosta upp mot 100 000 kr att renovera. så nu blir det att ta hit försäkringsbolag och se så vi bara kommer undan med en självrisk.. Då blir det alltså en ny tvättstuga och ett nytt badrum uppe minst..
Tur att inte barnet har kommit än för de skulle ja inte orka med allt ståhej och kaos !
Vilken bra början på 2009, hur kommer de här sluta..


Gott Nytt År! :)

Igår var det nyårsafton och jag startade dagen med att jobba från 6 till 11. Slut kommer jag att bli tänkte jag och mycket riktigt..

Vi for som planerat till Carro och Jimmy och firade in det nya året och det blev en lyckad kväll ! Jag var ju såklart nykter men hade super roligt ändå :P Vi åt massa gott och spelade sällskapsspel i timmar, gud vad vi skrattade! Undra om Carro har nå ont i käkarna idag ;) hehe.

Carro och Erika stod för förrätten, någon läcker "macka/ pizza/ Pannkaka" eller hur man ska förklara det ;) hehe. men gott var det !
Sen gjorde jag och Robin varmrätten med fläskfilé och potatisgratäng och rödvinsås, mums.. och så mätt man blev! Då ställer Carro fram efterrätten men det vågar jag inte spekuleri i vad det var för de lär jag få höra sen, men choklad och hallon var det, och väldigt gott! :D

12- slaget firade vi på balkongen med champagne och massor av fyrverkerier, från grannarna såklart ;)
och supertrött blev jag efter det, så vid halv 2 började vi röra på oss !
Tack för en fin och rolig kväll, den kan vi göra om även fast det inte är högtid!

Man har mycket förhoppningar inför 2009 och hoppas att allt kommer gå bra ! Så att nästa år är det en till liten pys med på nyår :P
/C

RSS 2.0