bloggstyle.blogg.se

V.34

Veckorna bara går och går, och tur är väl det ! :)
Så jag tänkte bjuda er på lite bilder idag ;)

Vi kan väl börja med en uppdaterad bild på min mage i denna vecka



nu har jag varit och köpt spjälsängen med mamma och pappa också :)
som dom så snällt betalade. Robin hjälpte mig att sätta ihop den idag för jag kunde ju inte hålla mig.
Så här blev den med spjälskyddet, för bädda ville de göra senare, när de visste om de blev en pojke eller flicka..



sen knäppte jag några kort på fina blommor som jag fick när jag fyllde år :)

   



20-års dagen !

Idag är det den 25e februari och min födelsedag :) Hela 20 år har jag blivit :P
Min födelsedag började med paket redan 2 på natten, då Robin inte kunde hålla sig längre.
Han hade köpt en bärbar dator åt mig, han är otrolig! Det anade jag inte :P
Så överraskad blev jag och otroligt glad, tack babe !

Av mor och far fick jag en videokamera som jag hade önskat mig, perfekt nu när lilla bebben kommer, så att man kan filma ända från början  :) otroligt glad även för den!

Det blev en del tårta, morotskaka och annat gott, mums..
ska fira med robins familj nu på lördag :)

Hantverkarna har äntligen kommit igång här hemma också, så nu ser det ju iaf lite ljust ut att de ska bli klart innan april :P

Nu sitter jag här med min dator i knät och sneglar lite på sex and the city samtidigt. Är det så här man ska spendera de sista veckorna ?

Nu ska jag fortsätta spela ett spel bror gav mig. Spore heter det, och man ska bilda en gubbe vad jag förstår, ifrån molekyler osv.. genom att äta man bli större osv.. hehe annorlunda men ganska kul ändå :)

Helg

När jag nu för tiden får helg så är det mest roligt eftersom alla andra är lediga, hehe :P
Idag har jag hunnit med litegrann känns det som.
Vecka 33, var till barnmorskan imorse kl.8 så det blev att ställa klockan!
Det var gruppmöte igen och dagens samtalsämne var förlossning och smärtlindring.. Man får ju verkligen igång tankarna när man pratar om förlossningen, allas är ju unika.. hur kommer min att vara? Snabb eller utdragen?
men men jag är iaf inte orolig..än..

Sedan for jag upp till kontoret i timrå och pratade med Linda på ekonomiavdelning. Fyllde i de sista papprerna (hoppas jag) som skulle kompliteras till Försäkringskassan. Sedan for jag till arken och köpte kattsand, den är dyr men absolut den bästa så man får väl betala lite extra för att det inte ska lukta kiss när man har 4 katter..

Sedan for jag in till stan och käkade lunch på norrlandskällaren med mammsen :)
Vi köpte några kläder till henne och sen överraskade hon mig med att jag fick välja ut ett par mamma-jeans på P.O.P
TACK MAMMA!! Kanonbra! jag som fick panik när jag skulle ut och göra något när det enda jag kan ha på mig är mjukisar eller leggins. Men nu har jag faktiskt ett par jeans.. som jag kan slita på ett par veckor framöver ! :)
Lägger ut en bild sen

Nu har jag plockat undan lite i köket och snart kommer en hel bunt med folk som ska äta tacos med oss här, hihi.. det blir mysigt! Sen imorgon tar jag bilen till skoterträffen tillsammans med de andra gravida flickvännerna, haha ;) Eftersom det är lite för långt för oss att sitta och hoppa på en skoter, man vill ju inte sätta igång nått :P

jaja, ha en trevlig helg allihopa! :)

Barnrummet

Idag ska jag äntligen börja med barnrummet, det ska bli så kul. har varit och köpt färg och grejer så ikväll  kommer pappa hit och ska spackla åt mig.. sen ska det målas en massa. Jag ska bl.a göra en väggmålning i svart på en tiger =D åh jag som älskar tigrar. kan inte bärga mig att se resultatet ! Men det var svårt att hitta en bild på en snäll tiger.. man kan ju inte ha en arg tiger så barnet blir rädd :P hehe.
När allt de är klart blir det till att lägga golv, hittat ett superfint trägolv på Bauhaus som jag bara måste köpa. tror vi lägger det på hela övervåningen faktiskt :)

Medan pappa spacklar och donar så ska jag och mamma baka bullar, jag fyller ju 20 på onsdag så då blir de ju kalas :)
Men min kära sambo har valt att jobba då så jag får klara av allt främmande själv. Jag har lite problem att bestämma om jag orkar göra smörgåstårta eller om det bara blir vanlig tårta.. hmm..

Ja sen är resan i dec nog bestämd.. Hittat en bra resa till Thailnad (Koh Lanta) där vi varit förut och superfint är det. Det blir i så fall Bungalo på stranden typ :P härlig härligt, det gick också att boka till ett ofött barn, hehe så de var ju bra :) för den har ju ändå ingen egen flygstol :P

En uppdatering på bebben kanske ni vill ha också.. jag är i vecka 33 och barnet börjar bli riktigt stark ! Nu kämpar den med både ben och armar känns det som.. Rätt ofta tar den i och pressar foten utåt och håller kvar den så att man får en bula mitt på magen, hehe ser rätt roligt ut !! På fredag är det koll igen, skönt med koll ofta så man vet att allt står rätt till :)

Nu ska jag gå och plocka lite ordning här hemma, rätt mycket disk som ska in i maskin...=/

Fredagen den 13e

Ja det är fredagen den 13e idag men jag brukar aldrig märka av den dagen, som tur är :)
Robin har precis åkt och jobbat och jag ska göra mig klar för att åka och handla lite smågrejer på birsta tror jag !
Ikväll vet jag inte vad man ska hitta på, som vanligt.. men något kul får dyka upp !
Går bara hemma nu och har allmänt tråkigt, men havandeskapspenning har jag ju iaf :) tack för det!

Imorgon fyller mammsen år och dessutom är det alla hjärtans dag :P Undra om ja får något av Robin, aldrig fått de hittils :P Men iaf så blir det ju smörgåstårta och grejer, mums!!

I tisdags var jag till min barnmorska igen, V, 32 och allt både såg och lät bra :D
Hjärtslagen var ovanligt låg för min bäsis, endast 140 slag, den brukar ju ligga på 155-160. men den låg väl och sov kanske :P Magen hade vuxit ytterligare 3 cm så nu är den hela 30 cm :) Hon sa att jag hade en typisk "tjejmage", dvs. ganske liten och inte så spetsig... bebisen ligger långt in i mig tydligen :P men som med allt annat kan man ju inte lite på det dära, men kul är det iaf :P man kan ju inte låta bli att spekulera..."tjejmage"...höga hjärtslag = tjej.. kunde inte se någon snopp på UL.. men men kan ju bli en femenin kille också :P haha..
Bäbisen är ju rätt stor nu iaf, ca 45 cm lång och ca 1500 gram :) åh vad mamma längtar!
Drömde iaf inatt om att vi fick en bäbis, haha jag fick den inte på något vanligt sätt utan den kom ut av sig själv ifrån magen,.Alien varning?? Den var iaf den finaste bäbisen jag någonsin sett och det säger jag inte bara för att den var min, den var lagom mörk men med lysande blå ögon.. helt sjukt :P
Det som var lite irriterande var nog att jag aldrig fick reda på om det var en kille eller tjej..


Hemmafru

Min hemmatid har nu startat eftersom jag inte klar av mitt jobb när jag bara blir större och större. Som tur är får jag ut hel havandeskapspenning nu i 60 dagar innan bebben kommer :)
Robin tycker det är väldigt bra att ha en hemmafru :P Så fint och städat det kommer att vara hemma nu jämt säger han..
Men det är ju mest tråkigt, jag är ju inte alls van att vara hemma så här mycket. Men jag måste väl vila också antar jag!
Men tiden går ju så sakta när man bara ska gå och vänta på att det ska bli april =/

Jag är i vecka 31 så det ska bara vara 9 veckor kvar så jag får väl stå ut! sen kommer det att bli fullt upp :)
Jag ska tapetsera barnrummet innan den tittar ut också. Men jag tycker att det är så svårt med bara neutrala fäger, eftersom vi inte vet vad det blir för något. Men jag ska försöka hitta några med mönster på som passar :)
Jag ska också hitta något fint trägolv som passar ihop med tapeten, inte det lättaste det här.

Igår var jag till Carro Vince o Levis, lekte lite sen for vi och handlade mat. Du är en kämpe Carro, inte lätt med 2 små samtidigt. Så vi tog en varsin kundvagn som barnen kunde sitta i. sen blev de så trötta så de somnade på vägen hem. Väl hemma hade vi ju köpt grillad kyckling och potatissallad som vi åt med våra arbetande karlar :P hehe.

Undra om Vince o Levis får en killpolare eller om de får en till flicka att leka med :P Det är mycket som snurrar runt i huvudet, vad blir de för någon, hur kommer den se ut, vem kommer den bli lik, hur kommer den att vara.. Tänk om våra namn som vi kommit på inte passar in på den ?

Robin kommer dagligen med en hel del roliga kommentarer, han tycker tex. att jag börjar bli lite väl stor och att det räcker nu. Han sa att han var lite orolig att magen skulle sprängas annars, haha !

Han hade ju berättat för mig att det går ett rådjurs stråk tvärs över våran gård, men jag har väl inte tänkt mer på det..
Men jag kom hem en lördag morgon efter att jag hade jobbat och lite mörkt var det fortfarande. Då hör jag hur det prasslar som fan bakom mig, min första tanke var ju såklart: Är robin vaken redan??
Vände mig om och där stod 2 rådjur o blängde på mig :P hehe, precis utanför dörren. men de blev snabbt rädda och sprang iväg.

well well, nu ska ja gå och hänga tvätt och köra igång en till maskin innan robin kommer hem och jag ska börja förbereda maten.

Sköt om er !

RSS 2.0