bloggstyle.blogg.se

lite renovering

Förra veckan var Linn och Erik på besök, kul att ni ville komma upp :)
Tilda fick en present också, har letat efter en bra personlig bok länge. Men har inte hittat någon jag gillar.. 
och då kom dom med en sådan (som man skriver om tildas framsteg i). Perfekt var den, tack så mycket! 
Har redan skrivit in en hel del.. och mer blir det ju:) 

Igår så gjorde jag och robin ett ryck, vi for iväg och köpte golv som vi också la i ett av sovrummen. men tapeten följde med när vi tog bort listerna så nu får vi måla väggarna också.. och de gnäller jag inte över, usch hur dom såg ut! 
Så idag när robin är på jobbet har jag rivit bort all tapet.. så nu är det spackling kvar också, men de kanke jag överlåter till någon annan ! Får se om jag åker och köper färg imorgon :) 

jag ska också ringa och boka dop imorgon..hoppas det finns någon tid i augusti :)

Nu har jag nattat Tilda.. och det är ju några timmar kvar innan robin kommer hem från jobbet. så jag tror jag ska prova sy Tildas gardiner.. hehe, aldrig gjort de själv förut :P man borde ju inte vara sämst.. eller? 


 


Gurglande

Ja, Tilda har lärt sig "gurgla" och gör det mest hela tiden :P haha. det låter så roligt och hon underhåller verkligen sig själv :D

Tilda ligger i sin säng och jag sitter i våran säng. Hon verkar inte alls trött, ligger mest bara och pratar :P så jag får nog sitta här ett tag tills hon somnar. Hon pratar ALLTID med sina speldosor... "Ninen" som jag kallar den, har hon i vagnen och det är hennes favorit.. hehe.. dom har ett eget sätt att kommunicera..
haha nu gurglar hon på också.. man kan ju inte hålla sig för skratt.. de där måste jag filma :)

Lördagen var supermysig.. vi tog oss en båttur ut till klipporna. hade med oss vattenskotern också :)
Fint väder hela dagen och massa supertrevliga människor och grillat, kan de bli bättre? :D

Igår söndag var vi ut och kikade på Åstödagen och sen for vi ner till mamma och pappa i stugan, lämnade Tilda hos dom då vi själva for på bio och såg transformers, väldigt bra var den, men den hade inte varit lika bra utan all humor dom lagt in i filmen.. de gjorde min dag :D

Idag har det varit regnigt, fy fan.. och robin är hemma också :D så idag har varit en riktig hemmadag.. ingenting gjort!! =/ men men de måste finnas sånna dagar också tycker jag :P

Jo just ja, ännu en resa bokad..  och glad är jag för de såklart :D Det blir alltså en liten sthlmstripp om nån vecka.. det blir Thailand i december med min familj och det blir Marocko i mars med Robins familj ! Tilda du slår nog alla rekord.

nu verkar hon ha somnat och då ska mamma gå ner igen.. hade bra alla :)

 fotograf: Sandra



en helt vanlig dag i Juli

Min mamma och pappa har varit här idag och hållit mig och Tilda sällskap :) Ätit en god sallad och glass med noisette topping, mums :)

igår var jag ut till dom i stugan.. åt nyfiskad lax som de hade fått i nätet! en på 8 kg och en på 12 ! STORA kotletter blev det!

Tilda somnade för en stund sedan, i sin egen säng faktiskt :P Hon har gjort det i någon vecka nu. skönt att komma in i lite rutiner.. nattar henne vid 22 och sen brukar hon vakna 9.30 och då är hon hungrig såklart :P men mamma klagar inte ;) imorgon ska vi boka hotell i sthlm :) det blir en helgtripp vid månadsskiftet, grönan och teknikniska kanske :P
ska bli så skönt att komma bort en stund. Det blir väl jag, robin, Tilda, Sofie, Andreas, Arvid, Tommy, Kikki, Albin, Karoline, Joel, Oliver, Sandra, Henke, Perarne och judit. Kul att bli ett gäng !

Börjat funderat på Tildas dop också som jag vill ha i sommar. En klänning som är ett måste är samma klänning som både jag och min mamma har haft och den har nu gått i 3 generationer. Även mammas syskon och min bror såklart :)
min mormors mamma har sytt den, Verkligen superfin och alla namn är inbroderad på framsidan.
hehe, det är ju en bra början. men sen vet jag inte om vi ska vara i kyrkan eller utomhus.. jag litar inte på vädret !

jag har iaf ikväll lagt in alla filmer på datorn ifrån videokameran, så nu vet jag hur man gör det också :P
Måste bli bättre på att filma =/

inget bra på tv nu.. och inte speciellt trött heller. vet inte vad jag ska sysselsätta mig med medans jag väntar på att robin ska komma hem.

skulle vilja ha en tatuering också.. vet inte riktigt vad bara.. sett en otroligt fin PERFEKT på TV men hittar inte exakt den..:( men här är en liknande (fast jag vill inte ha en lika stor blomma). Vad tycker ni? :)



Allergi

jävla skit allergi.. pollen och gräs, kan det bli roligare. nu har jag haft rinnig näsa och kliande ögon ett tag. de kunde jag väl stå ut med.. men nu har det verkligen blivit värre. men det är väl mitt eget fel, då jag vet att jag måste ha medicin. igår for vi förbi apoteket men då hade de självklart stängt. sjukt dåliga öppettider på ett apotek !!! Den mest nödvändiga butik som finns.. aja
så natten var inte rolig.. :( tvungen att ha balkongdörren öppen pga. värmen och de resulterade i extremt rinnig näsa och igenklippade ögon.. idag blir jag innesittande tills vi kan fara raka vägen till ett apotek.

Igår var en mysig dag. först tog jag, tilda, sofie och arvid en promenad ner till älven. där vi solade och tittade på när andreas skjutsade folk på vattenskidor och ring :) Sen hem och vänta in robin. väl hemma for vi till järvkvissle där hans föräldrar stält upp husvagnen. grillade och fiskade från gummibåten precis vid kraftverket. strömt som fan. full gas på lillmotorn för att ens komma framåt ! Robin hade ett stort as till gädda på, och vi såg den hoppa. men självklart lyckades den öppna tafsen och vips var den borta.. så ikväll ska vi nog prova igen att få på nå liknande ! :)

Men först ska vi väl in till stan och äta middag med Tommy och Kikki, vid gatufestområdet, innan det kostar pengar såklart :)

Nä apoteket nästa!!

tackar för fläkten i taket !

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen och jag ber om ursäkt för det. det har ju faktiskt hänt en hel del som jag ska försöka att minnas.. =/

Helgen som var, var helt otrolig, vilket väder !! Vi (jag, robin, tilda, emma, niklas, angelica, peter, malin, erika, sofie, andreas och arvid) var ute med båten hela helgen igen, och det är inget man ångrar. vissa inte hela tiden såklart. Det är verkligen sånna dagar man är glad att man har en båt att leva i :P Så med lite bränna på kroppen spenderade vi dagarna på några klippor en bit utanför Tranviken, med hade vi också vattenskotern vilket var superhärligt att svalka sig med:)

Helgen förde inte bara med sig roliga minnen utan också några mer tragiska som inte alls är lika rolig att tala om :P

Ikväll var vi in en stund på gatufesten och checkade läget.. och mycket folk som alltid. de blir inga fler dagar för oss då artisterna inte alls lockar ! Men träffade en hel del kompisar :) Linn och erik tex. som man inte träffat på evigheter, men de får inte bli lika länge tills nästa gång ;)

nu har nog tilda somnat i sin säng så då ska jag och robin också sova :)


  

RSS 2.0