bloggstyle.blogg.se

snyggt de kommer bli :D

Nu har det handlats.. idag var vi på bauhaus och kika tapeter och vi slog till på tapeten som jag ville ha, kanon! nu blir det nytt i kök och hall också! I veckan kommer badrums möbeln, så vi kan börja använda badrumet uppe. Tvättstugan nere är klar för inredning också, så jag måste fundera hur jag vill ha det med hyllor/skåp osv. inte lätt de där.. Vi har ju varit utan varmvatten sen i tisdags pga att de har varit där inne och fixat.. var ju tvungen att plocka bort varmvattenberedaren. sen satte dom tillbaka den i fredags.. men fortfarande inge varmvatten?! åh vad less vi är nu.. så nu hoppas jag att dom kommer på en gång då vi ringer imorgon! man vill ju kunna duscha när man vill..

Ikväll tog jag och tilda en långpromenad medan robin låg och sov, han hade så ont i huvudet. Men de var skönt för mig att gå där med musiken i öronen och en sovandes Tilda i vagnen :)


luftvärmepump

japp nu är den installerad hemma hos oss, så skönt! vilken värme! detta kommer göra susen i vinter :)
Jag tyckte t.om att den var fin, där ovanför vår ytterdör. så nu hoppas jag bara att det sprider sig upp för trappen också, in i sovrummen :P

Idag har jag varit på ikea, och dit ska man inte gå ofta, det blir så dyrt.. men man kan ju inte hålla sig. vad mycker grejer jag vill köpa! Denna gång blev det dra-på lakan, stora krukor till våra stora blommor, ramar till korten jag beställt. några små plastblommor och annat plock. Sen köpte jag ett presentkort till Robins syster Nadja innan jag for hem till dom och åt chokladtårta, mumma!!

Nu ser jag superstars, vilket bra program! :D Sånnt här gillar jag :)
Sen blir det efterlyst också ska jag fixa mina blommor innan robin kommer hem från jobbet!


Mirakel pulver

Idag har jag och Tilda varit till Sandra, knäppt massa fina bilder på Lillan :D Tack sandra, du är så duktig!
Men jag har inte fått dom ännu, så spänningen får vänta. 

Sedan åt jag hos mor och far och gick därefter till frissan och klippte mig, äntligen!! var så jäkla länge sedan nu..
Då la hon på ett pulver i hårbotten för att mitt hår skulle spreta lite mer osv. dessutom blev det strävt och lättformat, perfekt en dag när man inte orkar/hinner tvätta håret.. Så den skulle jag ha!! Överraskning då de dessutom var special pris just nu, me like :D
En promenad hann vi ju med också, skönt!
Det var ju också superstars på TVn, och det är ju super kul att titta på ! Då man själv är gammal friidrottare får man ju skämmas lite över de svenska prestationerna, hua inte alls bra! men men

Nu sover tilda här bredvid i sin säng och jag ska stänga ner den här och se TV istället :)

mardröm?

Tilda vaknade härmomkvällen och gallskrev, lät verkligen livrädd. Så Robin sprang dit och tog upp henne. Hon skrek fortfarande, kom ner med henne och hon hade fortfarande inte öppnat ögonen. Hon grinade inte utan bara skrek hysteriskt.. hon måste ju haft en mardröm ?! Då fick hon somna om i mammas famn och då blev de det bra igen :) Det var inte alls roligt att höra henne så, hua !!

Vi är alla lite småsjuka här hemma, snuviga och hostiga.. men tror ändå Tilda har klarat sig bäst! som tur är :)
Imorgon ska jag klippa mig, äntligen! ska bli så skönt ! Men först ska vi träffa sandra, knäppa lite kort på Tilda och så ! Sen ska jag äta hos min mamma och pappa och då får de passa Tilda medan jag blir fixad ;P

Hittade min kamera idag, den har varit borta ett tag :P hehe som vanligt. så nu knäppte jag kort på rummet jag nyligen gjort. så nu ska ni få se vad jag pratat om !

  

 

Idag har jag skickat iväg över 100 digitala bilder på framkallning. Duktigt av mig :D
Så som ni kan se fattas det tavlor på väggarna, men de är på väg!
Sen fattas ju något att ha på bordet också..
men jag är nöjd :) Älskar verkligen tapeten !

 
Idag lekte jag och mamma på golvet och då skrattar jag massor!
Jag tycker också att katterna börjar bli rolig.. eller dom ser nog mest rolig ut !


Härmapa

Tilda har nu blivit 5 månader!! Go gumman våran :) och hon har börjat härma oss, haha.. just nu är det pruttljud med munnen som hon gör, KONSTANT! det börjar faktiskt bli lite jobbigt :P men gulligt såklart.

Nu har jag bytt gardiner i vardagsrummet och som alltid är det roligt med förändring.. även fast man byter mellan samma 3 par gardiner :P

Emma och Niklas bor hos oss ett par dagar också. de håller på med stambyte hemma hos dom, så de är lite besvärligt att vara hos dom. men de är bara roligt för oss med sällskap :)
På tal om renovering, badrummet börjar nu likna ett badrum, äntligen. De har fått dit väggarna och golvet, och jag är nöjd med mitt val :) Nu ska vi väl till veckan köpa badrums möblerna också!

Lovat bilder från dopet också, så här kommer några :)

   


Fjällen

Nu har jag jobbat i 2 veckor och det känns verkligen konstigt, men ändå skönt att slippa tänka så mycket.
Nu är det projektet klart så idag är jag ledig, hemma med Tilda. Jag fick såklart jobba mer.. hela vintern om jag så ville,  men vill jag? det är frågan, jag hade ju tänkt jobba månaden ut iaf, men vi får se :)

I fredags for vi till fjällen, så på lördagen tog vi en fjällvandring, till ett vattenfall, fint var det verkligen.. men jobbigt! Det var uppför hela vägen och såklart bar jag Tilda.. men vi köpte ett nytt bärsele innan vi for, med ryggplatta och det funkade kanonbra, inge ont i ryggen för mig :D men på nervägen fick Robin ta henne istället, jag var ju så rädd för att halka =/

Söndag var det hemfärd och då tog vi OMVÄGEN genom Norge, och hur fint var inte de !! :D helt sjukt, varför kan de inte se ut så i Sverige! Så nästa gång ska vi ta hela trollstigen tänkte vi.. där har jag åkt när jag var liten, men minns inte speciellt mycket :P Tilda tyckte nog inte att de var lika kul som vi tyckte igår.. blev lite lång bilfärd ! men men :) I Bräcke på väg hem blev vi ståendes ett tag, en viltolycka.. en motorcyklist som hade krockat med en älg! herregud han måste haft änglavakt.. fick föras till Östersunds sjukhus i helikopter, kom lindrigt undan med en bruten arm läste jag imorse. Älgen dog direkt och motorcykeln var bara skrot. Finns det något värre som kan hända en motorcyklist än att krocka med en älg.. tur att han klarade sig !

Nu kom snickaren och ska lägga golv i badrummet uppe så nu måste jag nog stänga ner här :P

Uppdaterar med bilder från dopet senare ikväll :)

RSS 2.0