bloggstyle.blogg.se

Jobba

Ja, det är så sant som överskriften lyder, jag ska jobba! Pratade med chefen och han ville absolut att jag skulle komma in och jobba. Snäll anställd som man är ställer man upp :) Så det blir ca en månad.. kanske hela september.  
Det ska faktiskt bli spännande, var ju ett halvår sedan sist :P Hoppas man kommer ihåg allt. så nu är det bara att tvätta arbetskläderna så dom är fräscha tills man börjar. Härligt med en extra slant i fickan ;P men jag kommer sakna min prinsessa på dagarna :( men jag får hålla ut !

Idag var jag in på stan med sandra och pauline, köpte en jacka jag lagt undan, och fin var den :D
Sedan köpte jag en outfit till Tilda som nog var ännu finare ! Ett par exakt likadana leggins som jag har, och en klänning till. den måste jag också lägga in en bild på tror jag :P
Köpte mat när jag åkte hem, gjorde en fläskfilé gryta tills älskling kom hem från jobbet. mumms! Sen har jag ätit chips o dipp och sett sagan om ringen på TV. hur bra är inte dom filmerna :D Robin har farit och träffat några kompisar, jag är hemma för Tilda ligger ju och sover, vill inte riva upp henne mitt i natten. Igår provade hon typ smörgåsrån, de gillade hon :P så idag fick mamma köpa hem sånna.

Vad som händer i helgen vet jag inte..

  Hur glad blir man inte av att se den här bilden :D

Dopet

Nu i lördags den 22a augusti döptes våran dotter till Tilda Camilla och gud så vacker hon var! som alltid :)
Hon hann såklart inte med att sova innan dopet så lite gnällig var hon innan hon fick nappen, och då somnade hon på stört på pappas arm, lillgumman. Sen var hon supersnäll mot oss och prästen :P Emma och hennes syster sjöng en helt otroligt fin låt, som Emma gjort speciellt till Tilda. den kan ni se på Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=p98Kqt1x2YU

Efter dopet blev det massa fika, bl a smörgåstårta :) Och mycket fika var det, eftersom hela 60 pers kom :)
Blev presentöppning också, Tack alla så himla mycket för alla fina presenter!

Min renovering är klar, och SÅ fint blev det, kan inte annat än vara nöjd :)
Var in på BOOM igår, och tittade på rea avdelningen. Hittade 2 helt perfekta hyllor, precis vad jag letat efter! och på rean dessutom *me happy*.  köpte 2 st små hyllor som jag nu satt upp på varsin sida om sängen. Eftersom jag inte vill köpa några sängbord. Och även det blev snyggt ;)
Var in på ikea med sandra, köpte en matstol till Tilda, och så stor hon ser ut i den !
Hon provade dessutom sin första smakportion idag, inte speciellt gott såg de ut, men hon ska få äta igen imorgon :)

Idag skulle jag och Tilda följa med pappa Robin på jobbet. men efter att vi ätit på mcdonalds och på väg till lastbilen såg ett rökmoln komma upp från motorn blev ståendes efter vägen. En slang till kylaren var sönder :(
Snabbt ringa efter hämtning så robin kunde komma till jobbet. så jag och Tilda fick stryka den saken och istället bogsera hem den med hjälp av Nadja och Fredrik, tack för hjälpen :) Nu ska jag ta och ringa till Robin och se om han ska ha hämtning, för han har ju ingen bil ;P hehe. Så de var bil nr. 2 trasig.. min står ju hemma hos mor o far med trasig startmotor =/ BMW ska ju vara bra bilar!

Lilla tildan har nu sovit sedan 19.. hon grinade konstant sedan vi kom hem med bilen.. så jag la "grinungen" och hon somnade direkt..

nu ska jag leta reda på vart jag lagt kameran så jag kan knäppa lite bilder på allt som händer oss

birsta

Idag tog jag med mig Marie och for till birsta. Köpte faktiskt tapeter, silverbakgrund med blommor på osv. faktiskt häftiga.. de ska alltså sitta i rummet jag precis målat =/ eftersom att de inte blev som vi tänkt oss.. jaja
sen köpte jag strumpbyxor och en mössa till Tilda eftersom hon faktiskt växt ur sin bebismössa.. lillan börjar bli stor!
Sedan handlade jag på systemet för första gången, woho.. :P hehe. Blev ett gäng goda cidrar som jag ska dricka i helgen, robin kan få smaka han med :) När man dricker så sällan som jag gör är det faktiskt gott :)
Imorgon ska Marie o Mattias ha surströmming hemma, BLÄÄÄ.. men jag ska dit och grilla fläskfilé :) mycket godare!
Men robin som verkligen älskar surströmming jobbar sent :P stackarn, eller..

På lördag blir det att fynda på selånger :D Vi brukar alltid ha med oss för lite pengar.. men lika bra är väl de.. :P
Robin har alltid fått pruta på våra sista varor när pengarna varit slut, och de funkar ju de med ;)
Tvättat Tildas sängkläder idag.. trodde dom skulle hinna torka idag.. men så fel jag hade.. så nu får hon sova med mamma o pappa.. mysigt värre ;) måste komma iväg och köpa fler uppsättningar de här går ju inte !

Idag har jag också köpt en superfin blomma som jag ska fästa på MIN "dopklänning" så den inte ser så tråkigt vit ut :)

Allt och inget

ber om ursäkt, blivit lite långt uppehåll nu! men jag har inte alls haft något skriv-sug. och utan de blir de bara tråkinlägg.

Idag har jag målat klart rummet :) färgen och så var jätte fin, men de var väl mitt underarbete som inte var den bästa, hehe. men då får vara som det är.. blir nog bättre med lite möbler och tavlor :) Nästa projekt: Trappen!
For ut till mamma o pappa på eftermiddagen och käkade och så. Sen har jag även varit på banken och gjort ett alldeles eget konto till Tilda, så hennes pengar inte behöver ligga på mitt konto :P Perfekt till allt sparande som vi ska göra till henne :) Lillstumpan är snart 4 månader, hua vad tiden går.. och snart blir de dop, kul !

Vi har hunnit med en sthlmsresa som var supermysig, skönt att komma iväg och bo på hotell!
Sen en del båtresor i de varma vädert, finns de nå bättre !
De var väl minde roligt kanske att åka vattenskoter i SPÖREGN, himlen hade verkligen öppnat sig med dessutom åska och blixtar. =/

idag satt jag och kollade på medborgarskolans hemsida.. finns en del kurser som jag vill läsa!
Bl.a ska jag nog läsa lite företagsekonomi, bokföring och bokslut. Känner verkligen att de är bra att ha i fickan tillsammans med min gymnasieutbildning. Sen någon rolig kurs också.. som heminredning, foto eller liknande :)

nu ligger Zacke i mitt knä och bara myser, han är ju såååå fin. blir inte så mycket uppmärksamhet till honom längre :(


var inne på victorias blogg och såg en rolig grej.. man kunde kolla vilka ord man använde mest. så jag kollade vilka ord jag använde mig mest av i bloggen och detta blev resultatet, dom STORA är mer vanliga och de var väl kanske inte en överraskning ;P



Prova du med ! http://www.wordle.net/create


nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på TV :)


RSS 2.0