bloggstyle.blogg.se

En ny vecka

Idag är det måndag igen. Robin åter igen på jobbet och jag får ta hand om lilla Tilda själv. Så lättsamt när han är hemma då kan han sitta med henne medan jag gör annat.

Helgen har ju varit solig och fin, som ingen kan ha missat ;)
så vi har varit nere vid båten och fixat, jag har iaf målat köksluckorna vita, sen ska själva köket också målas, men de är ju inge kul att vara inne i båten när de är sol ute! :P

Idag har jag och Tilda tagit en promenad till affären, sen fick hon ligga och sova i vagnen ute på altanen. Då fick jag tid till annat. DUSCHA, Skurade alla golv, tvättade, diskade undan och började med maten, Tack Tilda :)

sen kom pappa hem och tog över henne så jag kunde göra klart maten. Nu ligger dom två i sängen och sover. Pappa hade lite ont i huvudet.. :( snart kommer lite släktingar till mig som vill se underverket :) Så då får dom inte sova mera :P

Hej Svejs !

dagens bild :)



Här ligger lilla Tilda och vilar på kissen Tina :) mysigt!!
Här är hon lika mig som liten :P hihi.

Idag har hon fått sin första peng av gammelfarfar, tack tack! :)

min sötnos, 5 dagar

idag blir min solstråle 5 dagar, tiden rullar på och allt är underbart !
mjölken har kommit igång *puh* så nu har mamma rätt ont, men de går nog över..
hunnit med 2 st efterkontroller, en med hörseltest som hon klarade galant, dessutom fick hon lämna blodprov.
och idag fick vi träffa farbror doktorn som jag inte tyckte var så kul när han skulle kolla upp mig,.
men allt var ju kanon, så en lättad mamma :)
hon hade gått ner 200 g sedan födsel vilket var helt normalt, så nu blir det till att äta upp sig.

efter kontrollen for vi hem till björn som fick träffa henne för fösta gången, han följde med och tog en subway macka. och därefter ville pappa robin kolla på barnkläder. så vi köpte en klänning som lillan ska ha på kortet i tidningen :)

pappa har nu farit på jobbet så nu ska mamma göra en eld och sen mysa med en trött Tilda :)

varför inte nån bild ;)






Välkommen Tilda!

Äntligen är hon här, våran go-tjej! Världens vackraste!
jag är nog världens lyckligaste som kan ligga med henne i famnen just nu.

I onsdags hade jag utragna värkar som höll i sig även hela torsdagen utan att vara spec täta.
Under kvällen blev de både tätare och starkare, så vid tre tog smärtan över mig och jag kunde inte vara hemma längre. Kom in och gjorde CTG och var redan öppen 4 cm. Kl 4 var jag inskriven och hade fått ett rum. Direkt ner i badet i stekande hett vatten, skönt!

Sen gick de fort känndes det som, en cm i timmen typ. Barnmorskan tyckte att jag skulle prova lustgas, så den hade jag tätt vid min sida hela tiden.. Vill tacka Robin för ditt stöd, hade inte gått bra utan dig, älskar dig !

kl. 10.46 fick jag upp henne på min mage. Det var en Tilda från första stund.
49 cm lång och 3328g. Alldeles perfekt, och för liten för stl. 50 :P

Nu ska jag byta en blöja, man har ju fått en del att göra nu.

Mamma älskar dig!

Still going..

Ja de kan man väl säga..
Idag har det varit fullt upp igen.
Sovit skit inatt, blää!  Hade ställt klockan för att åka in med chevan på service, och när klockan ringde kändes det som att jag precis hade somnat in.. Tror den lilla jävlas med mig.. Jag vrider och vänder på mig och den bara stretar emot i alla lägen. Kan tänka mig att spänningen och längtan också är en bidragande faktor?

Efter att jag hade fixat med bilen så åkte jag till mormor o morfan och fikade och bara satt och surrade. Sedan for jag in till stan och plockade upp Sandra och mötte upp Robin så åkte vi och fixade ännu mer i båten, de går framåt iaf.. Nu är målning nästa för min del, men får se om jag hinner med något sånnt innan den lilla vill komma ut.

Nu ska jag se sjukhuset, undra om robin vill se det med mig?
Såg det förra veckan och då var det en tjej som ringde efter ambulans för att hon hade kraftiga värkar. men dom hann inte dit innan bebisen var ute. så hon fick föda den hemma i sängen.. själv.. strongt !
Men de skulle jag aldrig göra frivilligt iaf :P

Dagen då allt skulle ske..

Ja då är ju den så kallade "efterlängtade dagen" här.. men osäker på att det kommer hände idag heller. Man går ju på spänn och verkligen vill känna något.. men men. Som Carro sa: När man minst anar det..
Jag tror nog att detta kommer sätta igång helt utan förvarning. Det enda är väl att man känner ett tryck neråt mot bäcken, men de är tydligen inte tillräckligt för att den lilla vill komma ut. Jag har väl några andra tecken med, men inget jag ska ta upp här på bloggen tro ja ;P

Idag har jag iaf städat, tvättat och gjort rent i kattlådorna, så nu är dom också glada :) Det märks här hemma att vi går mot varmare väder. det är inte alls kallt här inne, gått här och städat utan tröja :P Så nu välkomnar vi lägre elräkningar!
Nu ska jag ta på mig några mjukiskläder och bege mig ut i solen på en liten runda hade jag tänkt !
Har med mig mobilen om jag akut måste ringa efter hämtning :P hehe... skojja ;)
Sen blir det hem och dusha och sen ner till mamma och äta middag.

Ha en solig skön dag alla, de ska jag iaf ha :)

1 DAG!!

Imorgon är det den 13e och beräknad förlossning.. Jag vill så gärna ha min bebis i famnen nu.
Efter morgondagen får jag börja räkna uppåt igen. Men max till 14 !
Idag har det varit soligt och fint, det är så härligt! Så vi har varit nere vid båten hela dagen, robin har dragit lite kabel, kopplat in några mätare och sånnt. Jag har slipat upp luckorna till köket så nu ska de målas vita! De tror jag blir fint och fräscht.
Vi åt lite kinamat innan vi for hem, nu håller vi på eldar lite och jag kikar på tvn. Sen ska jag äta lite daimglass och se nån film, mums!
Imorgon ska Robin jobba och sen ska vi åka till min mamma o pappa och äta mat, men jag hoppas egentligen inte att vi kommer dit ;) hihi..



Bild på båten, sent i sommras.. Det finns mycket att göra fortfarande!







Tjurig..

Svärmor sa precis någonting.. så nu är mitt hopp på noll :P
Hon sa att den lilla inte hade så bråttom ut, och att den nog var lik sina föräldrar, TJURIG!
Är de sant kommer den nog aldrig ut, hehe.
Robin har ju redan gett upp så.. knäppis  !

Mamma har ju bokat Thailand resan i dec och var tvungen att skriva ett födelsedatum på de ofödda barnet, som såklart gick att ändra sen. men hon tippade på 090409, Fel fel fel! Tyvärr! 2 dagar kvar tills tiden går ut..

I torsdags var mamma, pappa och bror upp till mig. de hade med sig lite påskpresenter :) aldrig blir man för gammal !
Jag o Robin fick ett varsitt påskägg med godis, trisslotter och en stor påskduk. Sen fick den lilla ett startkit med kläder, superfint :) Tack mor o far !

Ikväll ska vi till robins föräldrar och käka, men först ska ja möta upp robin vid båten! Det är ju dom tiderna nu, när man ska fixa till båten inför säsongen.. vi har mycket att göra ! Jag ska bl a måla köket vitt innan båten ska ner i vattnet..
Anastacia heter vår båt (Svenska uttalet)

Hej svejs och GLAD PÅSK!

min tid..

När kommer min tid??
När jag vaknade imorse hade jag fått en film på min mobil.. den var på en lite nyfödd bebis!
Det var min kompis Martin och hans tjej som fått sin lilla knodd, men de skulle ju ha i maj :P
Så glad för eran skull!
Men nu vill inte jag heller vänta längre.. undra vad jag ska hitta på idag för att inte tänka på det hela tiden !

Worldtour

Ja igår var jag till barnmorskan, sista träffen var de tänkt! Bokade även en tid i vecka 41, men den vill jag inte gå på !!
Allt var frid och fröjd, Lillen var inte fixerad nu heller, men bara lite "ruckbar". Magen hade väl växt två cm sen sist och hjärtslagen låg på 148 slag. Sen sa barnmorskan: Hör du att hjärtslagen rusar (slår snabbare) och de var tydligen ett friskhetstecken, lycka!!  

Sen for ja hem till mor o far och lagade mat med bror :P hehe. käkade och sen for vi snabbt till birsta för att de skulle köpa ett hemmabio. men hittade inget som föll pappa i smaken, så vi kom hem med ett guitarhero worldtour istället !
Mina föräldrar är väldigt roliga, Jonas hade en kompis hemma som hade med sig guitarhero för längesedan, pappa  och mamma provade det och blev besatt, dagen efter for dom och köpte PS2 och två gitarrer.. Sedan tog vi med oss buzz till dom, gick inte lång tid innan dom köpte det också.. sen fick de prova vårat singstar, och de har dom nu också införskaffat sig.. sen for dom ner till kamrater i sthlm som hade worldtour och nu har de också köpt det. så igår satt hela familjen och spelade tillsammans i ett band :D Det där med trummor var inte lätt, men skitkul !
Jobbigt när båda mamma och pappa är bättre än mig bara ! :P

Nu ska jag göra mig klar och åka ner till frissan :D ÄNTLIGEN dax!
Det blir klippa och färga i flera färger.. hoppas det blir bra! Är så less på mitt hår nu som bara hänger och är tråkigt..

Helg :)

Idag har jag Carro och Levis varit till söråker på "klädmarknad" och tänkte fynda lite.. så jag kom hem med ett babygym, småkläder och en mysig overall till lillen :) För Carro blev det ännu mer leksaker till boysen :)

Måste bara visa min och Carros idé också.. Dom små har ju börjat ställa sig upp och ramlar och slår sig i golvet, så vi tänkte att man skulle införskaffa sig dessa dräkter så de är helt skyddade, våra små hjärtan!



haha, det är dessutom bra träning för oss stora att brottas i dessa har jag hört. om inte annat lär man få sig ett gott skratt =D eller kanske mer för dom som kollar på !

Bloggen

Som ni kanske ser har jag gjort ett tappert försök till att få min blogg lite mer personlig. Jag är glad att jag lyckades få till något över huvutaget så nu kan jag ju finslipa den sen :D Det tog ju lite tid måste jag ju säga..

Jag har fått min ficherprice babysitter och hoppgunga som jag köpt också. men de luktade inte gott så de fick åka in i maskin direkt, så nu luktar det mer oss :)

Idag tog jag med mig Kikki och for hem till Karoline och träffade en massa bebisar, hela 10 st med mammor ;) 
Det var trevligt, och snart kan jag ju ha med min egen också... hihi.. :)

Jag har fortfarande inte packat väskan, hehe! Men jag tror att jag har packat klart den i huvudet :P
Nu ska jag göra lite glass med bananer och så. Trodde robin skulle komma hem snart också, men verka inte så :P

men men 12 dagar återstår till BF. Snälla kan du komma ut till oss snart! Mamma längtar efter dig..


RSS 2.0