bloggstyle.blogg.se

Juletider

Nu var det länge sedan jag skrev och jag ber om ursäkt för det!
Men jag har haft så mycket att göra nu under julen med både jobb och allt som skall fixas..
Det har verkligen varit fullt upp på båda mina jobb nu när jag även har tagit på mig en del extra utöver det jag redan har.
Men men det får gå, så länge man får pengar för mödan :P

Vi har hunnit med en helg i kära Vemdalen/Storhogna också, mysigt värre !
Tyvär vågade man ju inte ställa sig på brädan nu när man har den här pysen i magen, hehe så det blev blades för min del och det var ju inte alls lika kul =( men upp och ner fick jag ju åka iaf..

Julafton blev inte som jag tänkt mig då mamma blev sjuk och inte kunde ta emot oss.. så pappa fick ringa återbud på morgonen och sen fick han allt åka runt som en jultomte och dela ut/ta med sig alla paket :P
Så vi fick vara hos Robins föräldrar hela dagen istället. men känndes bra att börja dagen lugnt hemma bara han och jag  med en god frukost och så :)
Jag eller vi fick mycket fint och det tackar vi alla för ! :)
Precis som vi ville ha fick vi mycket till båten, perfekt! och pengar och presentkort mm!
Av Robin fick jag ett stort presentkort på birsta city, ett par superfina guldörhängen med diamant och även en framrutedekal till bilen :D kanon bra !

Jag har nu gått in i vecka 26, tiden går undan :) och magen den växer.. "tjockis" är mitt nya alias.. så nu vet ni de..
Pappa kallar den lilla för Bengt så skulle det nu bli en tjej så vet han inte riktigt vad han ska kalla henne :P
Den lilla är rätt livlig där inne, och än så länge är det bara kul.
Jag och mamma var på rean idag och då köpte jag (mitt första) små söta set, ett i beige och ett i blått :P åh vad de ska bli kul. längtar till tusen!

På onsdag är det nyårsafton och då ska vi åka till Jimmy och Carro och käka, spela spel och ha det mysigt ! :) vilken tur att jag har hittat en klänning som passar även mig i storlek
större :P
Vi har bestämt att Robin ska laga varmrätten och då ska han få göra sin fläskfile special :) väldigt gott !
Vi tjejerna ska göra förrätten, skagentoast och sen så överraskar Carro med någon smarrig efterrätt :)

Hade probem idag på rean att hitta något jag gillar som jag kommer kunna ha dess månader som är kvar, börjar bli kris nu =/ men några tröjor och skjortor fick duga :P Legins och klänning, mitt liv just nu! Vilket bra mode det är nu för att vara gravid :)

Sköt om er för det ska iaf jag göra ;)
/C

Skoter :)

I helgen har det varit fullt upp med skoteråkande, både lördag och söndag! det är ju så himla roligt att köra! Man vet aldrig hur det kommer att gå :P

Lördagen drog vi iväg ett gäng, Jag Robin Empa Tommy Danne Andreas och PA. Det blev inte sånn lång sväng för PA fick soppatorsk ;P hehe.
På kvällen samlades vi igen och såg på bio, då följde även Kikki me för att se vi hade iallafall tur med vädret,igen Wieee!
Den var väl okej, men finns det nån uppföljare som är bättre än ettan?

På söndagen ställde jag och Robin klockan för att åka ut till min stuga i Tynderö och hämta ett lass med ved, mor och far hjälpe också till så då gick det fort :) Så nu kan vi äntligen elda på här hemma så vi får upp lite värme. Katterna blir ju alldeles slöa i soffan när det blir så varm :P

Åh vårat lilla kryp sparkar ju för fullt, det är helt underbart att få känna dig. Vill bara att Robin ska få vara delaktig och känna dig nu också.. Förut gjorde du bara så att mamma inte mådde nå bra.
Jo igår var jag till en sjukgymnast och fick ett bälte för min onda rygg. Bäckenbenet börjar ta stryk =/... Men det är verkligen värt all möda när jag kommer få hålla i dig :D
Jag går in i vecka 23 idag och magen växer sakta men säkert, jag är inte alls så stor som många andra är i denna tid.. hehe men det gör absolut ingenting! :) Jag ska skanna in bilderna från UL så ni som inte sett krypet ska få se :)

På lördag ska jag jobba på morgonen och sen ska jag sitta i Logen med jobbet, det blir nog bra. Äta lite gott och sen se matchen :)

Nu ska jag gå ut och stapla lite ved, det är ju så himla mycket att göra ensam, men varför stressa :)
/C

Santo och jag

Igår var Santo och jag duktiga igen, vi städade ur hela huset, slängde minst 2 hela sopsäckar med skit som vi har haft liggandes precis överallt. det känns så himla skönt att få det gjort :) Nu är det äntligen fint här och ordning för en gång skull! Jag skulle aldrig orka göra det utan dig Sandra, TACK!

Idag har jag tagit det lugnt, vi gjorde varma mackor innan Robin for och jobbade, mums :P
Sen skurade jag alla golven, vilket behövdes. Nu har jag tänt en massa ljus och det blir ju så mysigt!
 Nu kommer min mamma och pappa snart hit så ska vi göra mat och bara umgås.
Det blir nog potatisgratäng och kotletter :D

Jag har också gjort i ordning i datarummet, mest för Robins skull så han kan ha ordning på alla papper till företaget. Jag blir galen på att det ska ligga papper överallt som jag inte ens vet om han vill ha kvar. Så nu när jag har varit snäll och fixat mappar åt honom så borde det ju vara lätt för honom att använda sig av dem också, hoppas jag !

Imorgon blir det första skoterturen för säsongen, nice! Då blir det att grilla korv, höjdpunkten!
Sen vill jag gå på bio och se Vi hade iallafall tur med vädret igen. så vi får se om det är några som vill följa med :)

Ha en trevlig fredag kväll!
/C

Massor av snö!

Gårdagen vart full fart hela dagen. Och mycket snö fick vi!!
Sandra fick vara min chauför i hennes nya Beagle, jätte fin ju ;) Vi var och lämnade in min bil som skulle tonas på mogonen. Sedan får vi in till stan för att leta julklappar och fika. En god leverpastejmacka blev det på Charm :) När parkeringstiden gick ut i stan så for vi vidare till Birsta för att fortsätta vårat sökande där.

En del julklappar blev det den dagen, så jag har kanske hälften avklarat, skönt! Sedan köpte vi med oss Donken hem till henne i stan..mumms..
Mer sugen på gott blev vi så vi gjorde oss en skål med maräng-swich dessutom. Åh så längesedan och gott det var ! :D Tack för denna dag Sandra! Gott sov man efter allt spring 

Idag på förmiddagen var jag och hämtade min bil, Robin fick skjutsa mig dit. Och så fin den blivit! :D
Sedan for jag och köpte kattsand och gick in på Ikea en sväng, de var längesedan man kikade där. Hittade en del fint till huset som vanligt när man går där. så jag kunde inte låta bli att handla. Hoppas Robin tycker det är lika fint bara :)

Så nu ska jag omstrukturera lite på nedervåningen och se om jag kan slänga ihop lite mat !

Hittade några gamla bilder från Maries kamera, så dom kan jag väl bjuda er på ;)
/C


Jag och Kalle på midsommarDenna fina partybild har Marie knäppt hos oss på midsommar :)Jag som RockStar, Guitar Hero är i full gång en annan fest hos oss

sykväll..

Idag var jag en sväng till mormor med hennes varor som hon köpt av mig i Oriflame katalogen, hon blev så nöjd så de var ju bra! Sen for jag och åt hos mamma och pappa :)
Pappa gjorde sin köttfärssås, har saknat den lite så det var gott att äta där igen :)
Mamma skulle ju hjälpa mig att sy gardinerna till vardagsrummet, det tog tid! Därför jag inte är hemma förän halv 11!
Men bra blev dem ju och de är ju huvudsaken! :) Jag hade valt ut ett rött tyg med "gandalf" tomtar och vargar på, super fin!
Hehe. så de blev 6 stycken panelgardiner till våra stora fönster.

Jag måste säga en annan sak också, igår var vi till Marie och Mattias och käkade lite kina mat, gott! Sen spelade vi lite Geni som Robin inte var så pigg på, men nån fråga tog han ju älsklingen min :P hehe
Men Marie hon var lixom i en annan klass om man säger så :P men jag lyckades till slut göra så att det stod lika innan vi var för trötta och ville åka hem, hehe :) Får spela mer en annan gång!

Imorgon ska jag fara iväg och lämna in min bil så den blir tonad nån gång, det kommer bli kanon !

Nu sitter jag och väntar på att min kära Robin ska komma hem från jobbet någon gång..
Trodde inte att jag skulle orka, men kanske sätter upp gardinerna nu ändå. Annars skulle jag ha fått gjort de imorgon.
Sen blir det sängen iallafall!
 Natti!
/C

RSS 2.0